Press releases

 

Veeam

Veeam

Oplossing biedt integratie met EMC VNX en VNXe hybride flash storage arrays

Veeam® Software, aanbieder van oplossingen die ‘Availability for the Modern Data Center™’ bieden, kondigt aan dat de nieuwe Veeam Availability Suite v9, die later dit jaar gelanceerd zal worden, geïntegreerd is met EMC® VNX® en VNXe® hybride storage arrays. Andere verbeteringen binnen de nieuwe Veeam Availability Suite v9 worden in de komende maanden bekendgemaakt.

 

Dankzij de mogelijkheid van Veeam om te integreren met EMC, kunnen bedrijven met behulp van Veeam Backup from Storage Snapshots tot twintig keer sneller dan met concurrerende producten back-ups maken van EMC NVX of VNXe storage snapshots. Daarnaast kunnen gebruikers met Veeam Explorer™ for Storage Snapshots binnen twee minuten en zonder staging of tussenstappen individuele items herstellen vanaf deze snapshots.

 

Veeam is in staat extra herstelgranulariteit te bieden en herstel vanaf een VNX storage snapshot intelligenter te maken. Of het nu gaat om herstel van een afzonderlijk bestand, een afzonderlijke applicatie zoals een Exchange e-mail of SharePoint-document, of zelfs een enkele VM binnen enkele minuten, Veeam Explorer for Storage Snapshots maakt meerdere herstelscenario’s mogelijk. De integratie zorgt ervoor dat gebruikers veel lagere RPO’s (recovery point objectives) en RTO’s (recovery time objectives) kunnen behalen met minimale impact op productie VM’s.

 

“Veeam legt zich toe op het leveren van Availability for the Modern Data Center, wat voor ons een recovery time and point objectives (RTPO™) van vijftien minuten of minder betekent”,  zegt Ratmir Timashev, CEO van Veeam. “Om deze beschikbaarheid te kunnen bieden, maakt Veeam optimaal gebruik van technologieën van het moderne datacenter, zoals virtualisatie, cloud en geavanceerde opslagtechnologieën, zoals VNX en VNXe hybride flash storage arrays van EMC. Dit versterkt onze positie in de enterprise-markt. Gebruikers zijn in staat elke vijf minuten back-ups van storage snapshots te maken en sneller data en applicaties te herstellen om zo de Always-On-Business™ mogelijk te maken.”

 

De VNX-reeks van EMC biedt toonaangevende innovatie- en enterprise-mogelijkheden voor bestands- en blockopslag in een gebruiksvriendelijke oplossing op maat. Dit opslagplatform combineert krachtige en flexibele hardware met geavanceerde efficiency-, management- en beschermingssoftware om aan de veeleisende behoeften van moderne ondernemingen tegemoet te komen. Dit alles is beschikbaar in verschillende systemen naar keuze, variërend van betaalbare instapoplossingen tot high-performance configuraties met petabyte-capaciteit om tegemoet te komen aan de meest veeleisende applicatie-eisen.

 

Veeam Availability Suite v9 is later dit jaar beschikbaar. U kan zich hier registreren voor het ontvangen van updates over de nieuwe beschikbaarheidsoplossing.

 

Bronnen

Registreren voor het ontvangen van updates over v9

Veeam Blog

 

VeeamON 2015: The World’s Premier Data Center Availability Event, zal van 26 tot en met 29 oktober 2015 plaatsvinden in het Aria Resort and Casino in Las Vegas. Voor het tweede opeenvolgende jaar zal Veeam experts, klanten en partners samenbrengen. Zij zullen worden bijgepraat over de Always-On Business™. De voorregistratie is nu open.

 

Back
quote

InstiCOM creates structural media attention for the airport

Brussels South Charleroi Airport     Other (customer) testimonials