Antoine<br>MARTHOZ

Antoine
MARTHOZ

Senior PR Consultant

De beste ideeën komen voort uit een vleugje waanzin. Onder dat motto leidt Antoine zijn leven elke dag. Antoine studeerde af in Communicatie en Journalistiek, en beschikt ondertussen over meer dan 7 jaar ervaring in Public Relations. Antoine begon zijn loopbaan bij Business & Show – Syntagmes in de organisatie van evenementen voor bedrijven, branchorganisaties en de publieke sector (onder andere evenementen ter gelegenheid van het Belgisch voorzitterschap van de EU).

Vervolgens is Antoine in dienst getreden bij T42 Films als productiedirecteur waar zijn taken onder andere bestonden uit het organiseren van de volledige productie (van opnames tot en met de nabewerking) van reclamespots voor TV, bioscoop en internet.

2 jaar later is Antoine teruggekeerd naar zijn vakgebied, bedrijfscommunicatie, waar hij zijn eerste stappen zette in Public Relations bij het bureau Worldcom Europe Brussels.

Antoine werkt vanaf de start in 2010 bij InstiCOM, waar hij heeft bijgedragen aan de verder uitbouw van de klantenportefeuille. Als PR Manager en senior consultant, beheert hij de belangen van klanten uit diverse sectoren met een specialiteit voor de sectoren IT, luchtvaart, industrie en bouwsector.

Antoine spreekt vloeiend Frans (moedertaal), Nederlands en Engels. Zijn vrije tijd spendeert hij graag met familie en vrienden of vult hij met gitaar spelen, fietsen door de bossen of rijden op zijn motor.