Expertise

 

Communicatiestrategie Communicatiestrategie

InstiCOM adviseert haar opdrachtgevers op strategisch en op uitvoerend niveau. U kunt rekenen op onze pragmatische en no-nonsense aanpak, steeds in nauwe samenhang met de doelstellingen van uw organisatie.

 

Van strategie naar plan

Of het nu gaat om communicatieadvies over de (her)positionering van uw organisatie, externe communicatie of om projectcommunicatie, onze communicatieplannen vertalen de communicatiestrategie naar een praktische uitvoering. Het plan maakt de samenhang tussen communicatiemiddelen inzichtelijk. InstiCOM brengt met haar communicatieplannen de structuur aan die onmisbaar is voor de planmatige uitvoering van een succesvol communicatiebeleid.

In het plan wordt de tactiek bepaald om de doelstellingen te realiseren. Het communicatieplan bestaat uit vier onderdelen: de analyse, de tactische vertaling, de praktische uitvoering en de effect evaluatie. Met behulp van een doelgroepen middelenmatrix worden de communicatiemiddelen per doelgroep in kaart gebracht. Aan de hand van een realistische timing wordt het communicatieplan geconcretiseerd en voorzien van een gedetailleerde planning.  

 

 

Terug
quote

InstiCOM bezorgt de luchthaven structurele media-aandacht

Brussels South Charleroi Airport     Getuigenissen van andere klanten