Over ons

 

Over InstiCOM

InstiCOM is een corporate communicatie en Public Relations agentschap dat bedrijven met hun doelgroepen in contact brengt via resultaatgerichte communicatie. InstiCOM optimaliseert de relatie tussen organisaties en hun stakeholders en versterkt het draagvlak voor boodschappen waardoor de acceptatie, appreciatie en geloofwaardigheid bij de stakeholder stijgt en de organisatie haar doelstellingen behaalt.

InstiCOM is in 2010 opgericht door Hans Karperien en de Nederlandse communicatiebureaus IvRM en Wisse Kommunikatie. InstiCOM is gevestigd in Brussel en is de Belgische partner in de Worldcom Public Relations Group.

 

Methodologie

Onze eigen ontwikkelde aanpak genoemd “InstiCOM3” is erop gericht de naamsbekendheid, de geloofwaardigheid en de merkvoorkeur van een bedrijf, product of dienst te verhogen. Deze aanpak werkt zowel voor de sectoren B2B als B2C en zowel voor nationale als internationale klanten.

Onze strategie bestaat uit een unieke mix van traditionele PR en online communicatie specifiek afgestemd op de specifieke doelgroepen. Onze aanpak waakt erover dat de strategie (COMmoments),  de boodschap (COMframes) en de kanalen (COMmethods) volledig in lijn zijn met de huidige verwachtingen van consumenten, vakmensen en redacties. 

Veelzijdigheid

InstiCOM is een veelzijdig communicatiebureau en heeft met name ervaring in marktintroductiecampagnes, crisiscommunicatie, online en social media, interne communicatie en copywriting. Wij zijn met name actief in de volgende sectoren : IT, industrie, bouw, consumentengoederen, electronica, luchtvaart, logistiek en toerism. 

Certification

Al onze communicatieadviseurs zijn lid van het netwerkt 3C – Belgian Corporate Communications Community.  

 

Onze partners

IvRM

IvRM ontwikkelde in Nederland de dienst Redactionele Marketing. Met Redactionele Marketing bent u verzekerd van structurele aandacht in de media.

Website

IvRM

Wisse Kommunikatie

Wisse Kommunikatie kenmerkt zich door een zakelijke en resultaatgerichte manier van werken en ondersteunt opdrachtgevers bij de professionalisering van de (pers)communicatie.

Website

Wisse Kommunikatie

Het NRI

Voor redactionele producties, zoals relatiemagazines, personeelsbladen, jaarverslagen en (digitale) nieuwsbrieven werkt IvRM samen met de zusterorganisatie het Nederlands Redactie Instituut (het NRI).

Website

Het NRI

TincPR

TincPR is hèt fullservice communicatieadviesbureau voor brands op het gebied van Lifestyle. Gespecialiseerd in marketing, PR en events, en met een groot freelance netwerk van stylisten, fotografen en andere creatieven biedt Tinc een totaalconcept om aandacht in de media te genereren voor uw merk. De ideeën en werkzaamheden van Tinc kennen geen grenzen.

Website

TincPR

Internationaal

Benelux

InstiCOM biedt u samen met haar aandeelhouders, de Nederlandse bureaus Wisse Worldcom en IvRM, een unieke dienstverlening in de Benelux. Beneluxbreed beschikt u over drie kantoren met ruim 30 adviseurs. 

Werelwijd

InstiCOM is de partner van de Worldcom Public Relations Group voor België. De groep is opgericht in 1988 en is uitgegroeid tot het grootste netwerk van onafhankelijke communicatiebureaus met 140 kantoren verspreid over 111 steden en 6 continenten.

Dankzij het partnerschap in Worldcom hebben klanten toegang tot een netwerk van communicatiespecialisten die de taal, de cultuur, de gewoonten van de regio waarin zij zijn gevestigd begrijpen en beheersen. 

quote

No-nonsense and result driven communications

Ryanair     Getuigenissen van andere klanten