Referenties

 

Zij hebben hun communicatie al aan ons toevertrouwd

AFAS

AFAS Software is een dynamisch softwarebedrijf met meer dan 10.000 klanten en 300 medewerkers en is gevestigd in België, Nederland en Curaçao. Het Belgische kantoor is gevestigd in Mechelen en doet dienst als werkplek, ontmoetingsplaats en opleidingscentrum. AFAS maakt bedrijfssoftware voor iedere organisatie, in iedere branche en voor iedere bedrijfsgrootte. De missie van AFAS is het ontwikkelen, verkopen, implementeren en ondersteunen van één geïntegreerd, schaalbare, administratief softwarepakket dat aansluit bij de vraag vanuit de markt.

Ga naar de website
AFAS

AFAS

Air Products

Air Products levert atmosferische gassen, proces- en speciale gassen, performance materialen en equipment. Al meer dan 70 jaar ondersteunt het bedrijf zijn klanten bij de verbetering van de productiviteit, de energie -efficiency en duurzaamheid. De meer dan 21.000 medewerkers in 50 landen ontwikkelen en leveren innovatieve oplossingen voor de energiesector, het milieu en voor nieuwe markten. Daartoe behoren semiconductor materialen, waterstof voor raffinaderijen, technologie voor de vergassing van steenkool en het vloeibaar maken van LNG en geavanceerde coatings en lijmstoffen. 

Ga naar de website
Air Products

Air Products

Argos

Argos is de grootste, onafhankelijke speler (niet beursgenoteerd of staatsgelieerd) op de West-Europese olie- en energiemarkt. Het bedrijf is actief in alle geledingen van de olie- en (bio-)brandstofgerelateerde bedrijfskolom. Argos bedient de gehele keten, van producent tot consument. De circa 1000 medewerkers zijn wereldwijd werkzaam in zo’n 10 landen. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Buiten Europa is de organisatie onder andere vertegenwoordigd in Brazilië, Singapore en China.

Ga naar de website
Argos

Argos

Autodesk

Autodesk, Inc. is marktleider in 3D-ontwerpsoftware voor de werktuigbouwkundige, de bouwkundige en de entertainment-industrie. Klanten in de sectoren architectuur, werktuigbouw, bouw, constructie en media en entertainment gebruiken de software van Autodesk voor het ontwerpen, visualiseren en simuleren van hun ideeën. Sinds de introductie van AutoCAD in 1982 beschikt Autodesk over het breedste portfolio van geavanceerde oplossingen voor klanten wereldwijd. 

Ga naar de website
Autodesk

Autodesk

Bruxelles Sud Charleroi Airport

Brussel Zuid Charleroi Airport (BSCA) is de tweede luchthaven van België en ligt 45km ten zuiden van het centrum van Brussel. In 2013 verwerkte de luchthaven bijna 6,7 miljoen passagiers. Vanaf de luchthaven worden lijndiensten onderhouden door de luchtvaartmaatschappijen Jetairfly, Wizz Air, Jet4you, Air Arabia Maroc, Flyonair, Air Méditerranée, Private Wings en Ryanair. Vanaf de luchthaven wordt gevlogen naar 80 bestemmingen, voornamelijk in Europa en Noord-Afrika.

Ga naar de website
Bruxelles Sud Charleroi Airport

Bruxelles Sud Charleroi Airport

Centrosolar

Centrosolar Benelux B.V. is leverancier en producent van zonne-energiesystemen (PV-systemen) voor daken en maakt onderdeel uit van Centrosolar AG. Dit moederbedrijf is in 2007 ontstaan uit de drie oudste zonne-energie bedrijven die al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de industrie. Met meer dan 1000 werknemers in 10 landen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van zonne-energiesystemen in Europa. Centrosolar produceert bijna alle componenten binnen het PV-systeem zelf in de Sonnenstromfabrik in Duitsland. 

Ga naar de website
Centrosolar

Centrosolar

CH Robinson Europe

Haar dynamisch netwerk van 51 kantoren over de hele regio maakt CH Robinson tot een van de belangrijkste expediteurs in Europa. CH Robinson Europe is onderdeel van CH Robinson Worldwide, Inc, een van de grootste aanbieders van transport en logistiek ter wereld. Het bedrijft verzamelt wereldwijd best practices die ze vervolgens inzet om elke klant een flexibele en betrouwbare service te bieden. Daarnaast beschikt de expediteur over een geavanceerd track and trace systeem en biedt ze mogelijkheden voor snelle betaling aan haar klanten. 

Ga naar de website
CH Robinson Europe

CH Robinson Europe

Chiesi

Chiesi, opgericht in 1935, is een Italiaanse private onderneming. Chiesi is actief op alle vijf continenten en beschikt over vier onderzoekscentra en drie productiefaciliteiten. Er werken bij Chiesi circa 3800 mensen in 65 landen. Chiesi is gespecialiseerd in geneesmiddelen op het gebied van longziekten met medicamenteuze behandeling op het gebied van astma en COPD, Cystic Fibrosis ofwel taaislijmziekte en Respiratoire Distress Syndroom bij vroeggeborenen (neonatologie). Chiesi is sinds 2010 actief op de Belgische markt. Vanuit Brussel worden alle medische, marketing- en verkoopactiviteiten van Chiesi voor België gecoördineerd. 

Ga naar de website
Chiesi

Chiesi

Eur. Marine Equipment Council

De European Marine Equipment Council (EMEC), die de European Marine Equipment Industry vertegenwoordigt, bestaat uit 13 Europese verenigingen. De term ‘Marine Equipment’ verwijst naar alle producten en diensten die nodig zijn voor de bouw, renovatie en onderhoud van schepen (zee en binnenvracht) en maritieme structuren. Hierin inbegrepen zijn technische diensten op het gebied van engeneering, installatie, gebruik en onderhoud (inclusief reparaties).

Ga naar de website
Eur. Marine Equipment Council

Eur. Marine Equipment Council

EP&C

EP&C is een van de grootste octrooibureaus in de Benelux. Met meer dan 75 jaar ervaring staat het bureau internationaal bekend als adviseur en hedendaagse dienstverlener op gebied van de bescherming van Intellectueel Eigendom. EP&C helpt bedrijven door  het verkrijgen, handhaven en omgaan met octrooien, merken en modellen. Hiervoor kan het bureau rekenen op de expertise van zo’n 30 octrooi- en merkenspecialisten. Momenteel heeft EP&C naast het hoofdkantoor in Rijswijk, Nederland, vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Turnhout. 

Ga naar de website
EP&C

EP&C

Faro

FARO ontwikkelt en verkoopt 3D-meet-en beeldapparatuur en software. De technologie van FARO maakt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijkingen mogelijk van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden onder meer gebruikt voor de inspectie van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D. Het hoofdkantoor wereldwijd is gevestigd in Lake Mary, Florida, haar Benelux-vestiging bevindt zich in Eindhoven, Nederland. 

Ga naar de website
Faro

Faro

Fox-It

Fox-IT is in Europa één van de meest gespecialiseerde, innovatieve bedrijven, zowel op het gebied van security als op het gebied van digitaal rechercheonderzoek. Toen Fox-IT in 1999 in Delft werd opgericht, hield het zich vooral bezig met digitaal forensisch onderzoek. Ondertussen heeft Fox-IT haar activiteiten flink uitgebreid en kan het rekenen op een team van 200 beveiligingsexperts met diepgewortelde praktijkervaring in het voorkomen, onderzoeken en beperken van IT-dreigingen. Fox-IT beschikt over drie innovatielabs: Crypto, Cybercrime et Forensics. 

Ga naar de website
Fox-It

Fox-It

i-Theses

i-Theses ontwikkelt en ondersteunt al sinds 1977 reken- en tekensoftware voor Bouw, Infrastructuur & Geospatial in de Benelux. Om dit te realiseren staat een team van 20 specialisten tot uw dienst. Naast standaard oplossingen onderscheidt i-Theses zich door eigen toepassingsgerichte ontwikkelingen in diverse domeinen. i-Theses is erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker en ISO gecertificeerd voor alle processen. www.i-theses.com. 

Ga naar de website
i-Theses

i-Theses

InFocus

InFocus is een leider in digitale display technologie en producent van apparatuur voor visuele communicatie. De digitale displays van InFocus geven mensen de mogelijkheid en de inspiratie om hun ideeën om te zetten in pakkende presentaties. Gesteund door meer dan 20 jaar ervaring en innovatie in digitale displays, is het beleid van InFocus er op gericht een industriestandaard voor groot formaat visuele displays te vestigen. Het bedrijf heeft naast haar in Portland, Oregon, vestigingen in Noord Amerika en Azië. 

Ga naar de website
InFocus

InFocus

Keramag

Keramag is één van de leidende Duits producenten van sanitair keramiek. Het productengamma omvat badkuipen, douches en badkamermeubilair. Met meer dan 100 jaar ervaring en kennis biedt het bedrijf producten van uitzonderlijke kwaliteit. Architecten, investeerders en bouwpromotoren waarderen allen het design, de functionaliteit en de duurzaamheid van Keramag. Het merk was dan ook de eerste badkamerspecialist die in Europa het internationale kwaliteitslabel DIN EN ISO 9001 verkreeg. 

Ga naar de website
Keramag

Keramag

Kodak Alaris

Kodak Alaris is op 3 september 2013 ontstaan, toen Kodak Pension Plan (KPP) uit Engeland de Kodak Document Imaging en Personalized Imaging-bedrijven van Eastman Kodak Company overnam. Het nieuwe bedrijf en de naam behouden het erfgoed van het merk Kodak, terwijl het over de benodigde snelheid en flexibiliteit beschikt om in te spelen op veranderende behoeften in de markt. Kodak Alaris heeft een licentie voor het gebruik van de merknaam Kodak en richt zich op strategische, voortdurende investeringen in deze bedrijven om de groei en het succes op lange termijn te waarborgen. 

Ga naar de website
Kodak Alaris

Kodak Alaris

Moso

MOSO International B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van innovatieve en milieuvriendelijke, uit bamboe vervaardigde, producten voor interieur en exterieur toepassingen. MOSO is een mondiale speler die al zeventien jaar actief is vanuit het hoofdkantoor in Zwaag. Met haar ruime ervaring en vestigingen in China (Hangzhou) en Barcelona kan MOSO aan de hoogste klanteisen voldoen.

Ga naar de website
Moso

Moso

Office Depot

Office Depot, Inc. is een vooraanstaande leverancier van producten, diensten en oplossingen voor elke werkplek: de modernste technologie, kantoorartikelen, print- en documentdiensten, bedrijfsondersteunende diensten, facilitaire producten, meubilair en schoolartikelen. Office Depot, Inc. heeft wereldwijd ca. 66.000 medewerkers in dienst. Het bedrijf bedient consumenten en bedrijven in 59 landen en verkoopt haar producten en diensten in 2.200 winkels. De volgende merken van het bedrijf zijn in België beschikbaar: Office Depot, Viking, Niceday, Ativa, Foray en RealSpace. 

Ga naar de website
Office Depot

Office Depot

Omron

Omron Electronics NV/SA is de Belgische verkoopvestiging van het wereldwijd opererende Omron Corporation (opgericht in 1933), toonaangevend leverancier van producten en diensten voor industriële automatisering. Momenteel zetten 35.000 medewerkers in 36 landen zich in voor afnemers en gebruikers van besturingssystemen, sensoren en schakelaars voor detectie en veiligheid, regel- en meetcomponenten, aandrijvingen en motion control. Het hoofdkantoor van Omron Corporation is gevestigd in Kyoto, Japan. 

Ga naar de website
Omron

Omron

Palletways

Palletways Europe GmbH, gevestigd in Zwitserland, is in 2006 opgericht om pan-Europese inzameling- en distributiediensten te ontwikkelen. Vandaag is Palletways in aantal depots en volume het grootste palletnetwerk in Europa. Het handelt bijna 30.000 pallets per dag af en heeft meer dan 300 depots en 12 hubs in 14 Europese landen: België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Portugal, Ierland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Palletways Benelux bedient Nederland, België, Luxemburg en Denemarken en heeft een hub in Nijmegen. Het distributienetwerk wordt ondersteund met het unieke en op maat gemaakte IT-systeem. Een gemeenschappelijk platform verbindt alle landen met elkaar. Barcodetechnologie en een webbased track and trace systeem monitoren gedurende het hele distributieproces alle zendingen naar alle Europese bestemmingen.

Ga naar de website
Palletways

Palletways

Panasonic

PSCEU is de Europese divisie van Panasonic Systems Communications Company, de wereldwijde B2B-afdeling van Panasonic. PSCEU wil het professionele leven van werknemers eenvoudiger maken, en de efficiëntie en prestaties verbeteren van de bedrijven waarvoor ze werken. Dat gebeurt door bedrijven te helpen bij het vastleggen, berekenen en communiceren van allerhande informatie: van beeld over spraak tot tekst. PSCEU bestaat uit vier divisies: Communication Solutions, Visual System Solutions, Professional Camera Solutions en Computer Product Solutions.

Ga naar de website
Panasonic

Panasonic

Panasonic Toughbook

De Toughbook notebooks en Toughpad tablets van Panasonic Toughbook zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele professionals die buiten de gewone kantooromgeving en in alle omstandigheden moeten kunnen werken en daardoor nood hebben aan robuust, maar licht materiaal met lange batterijduur alsook uitgebreide functionaliteiten. Panasonic Toughbook is marktleider op de Europese markt van robuuste notebooks en bekleedt ook de Europese toppositie op het vlak van robuuste tablets. De divisie is onderdeel van Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU), de Europese B2B-afdeling van Panasonic.

Ga naar de website
Panasonic Toughbook

Panasonic Toughbook

Right Management

Right Management is expert in talent- en loopbaanmanagement binnen ManpowerGroup, de internationale leider in de wereld van werk. Right Management ontwikkelt en levert diensten die klanten helpen te winnen in het steeds veranderende werkveld. Right Managements expertise omvat Talentassessment, Ontwikkeling van leiders, Effectiviteit van de organisatie, Betrokkenheid van Medewerkers en Loopbaantransitie en Outplacement. Met kantoren in meer dan 50 landen, werkt Right Management samen met uiteenlopende organisaties. 

Ga naar de website
Right Management

Right Management

Rollon

Rollon Benelux is een toonaangevende producent en leverancier van lineaire assen en geleidingen voor de industrie. Het bedrijf is in 1998 opgericht in Zevenaar en is een dochterbedrijf van het Duitse Rollon GmbH, dat al sinds 1991 bestaat en geleid wordt door de heer Rüdiger Knevels. Een deel van de productie vindt plaats in de hoofdvestiging van de Rollongroep in Italië en een deel in het hoofdkantoor van Rollon GmbH in Düsseldorf. In Düsseldorf vindt ook de constructie, montage en afwerking plaatst.

Ga naar de website
Rollon

Rollon

Ryanair

Ryanair is de enige low-cost luchtvaartmaatschappij in Europa. Ryanair verzorgt zo’n 1600 vluchten per dag via meer dan 1600 routes van op 69 basissen in Europa en Noord Afrika. De luchtvaartmaatschappij doet 186 bestemmingen aan in 30 landen. Dit jaar vervoerde Ryanair 81 miljoen passagiers. In 2001 opende de maatschappij haar eerste basis in België.

Ga naar de website
Ryanair

Ryanair

Selligent

Selligent is een specialist in oplossingen voor conversiemarketing en interactieve CRM. Het bedrijf biedt oplossingen voor klantinteracties waarmee organisaties een individuele dialoog kunnen opbouwen met hun klanten. Selligent telt meer dan 115 medewerkers en registreerde in 2009 een zakencijfer van 18,6 miljoen euro. Het hoofdkantoor van Selligent bevindt zich in België. Selligent heeft ook vestigingen in Nederland, Frankrijk, Polen, Duitsland, Italië en Spanje. Het bedrijf is in de meeste Europese landen aanwezig via een franchisenetwerk en distributie- en integratiepartners.

Ga naar de website
Selligent

Selligent

Sharp

Sharp Electronics (Europe) Limited is de Europese dochteronderneming van Sharp Corporation Japan, een toonaangevende uitvinder en producent van audiovisuele producten, producten op het gebied van communicatie, gezondheid, duurzaamheid en informatieverwerking en kerntechnologieën. Het hoofdkantoor van Sharp Electronics Europe is gevestigd in Londen. Het bedrijf telt 4200 werknemers in 26 vestigingen verspreid over Europa.

Ga naar de website
Sharp

Sharp

simfy

Sinds de start in mei 2010 is simfy uitgegroeid tot de Duitse marktleider voor online muziekdiensten. Via simfy.be krijgen muziekfans toegang tot 11 miljoen liedjes om te beluisteren via streaming, playlists van te maken en te delen met vrienden via sociale netwerksites. Mobiele apps laten gebruikers ook toe om via hun smartphone naar muziek te luisteren. De site wordt gefinancierd door advertising en een vaste bijdrage voor muziek.

Ga naar de website
simfy

simfy

Stefanini

Stefanini is een wereldwijde IT-dienstverlener met meer dan 70 kantoren in 30 landen in Amerika, Europa, Afrika, Australië en Azië. Sinds 1987 levert Stefanini "nearshore" en "onshore" diensten waaronder managementtoepassingen, outsourcing van IT-infrastructuur (helpdesk/desktop services), systeemintegratie, consultancy en werving voor Fortune 1000 bedrijven over de hele wereld. Naast het hoofdkantoor in Sao Paulo (Brazilië) heeft Stefanini regionale hoofdkantoren in Europa (Brussel) en Noord-Amerika (Detroit). 

Ga naar de website
Stefanini

Stefanini

Strax

Strax is een van de toonaangevende leveranciers van accessoires en services voor mobiele communicatie. Strax heeft een uitgebreide productrange en biedt zijn klanten een complete dienstverlening van productontwikkeling en inkoop tot en met innovatieve oplossingen voor logistiek en verpakking en professionele marketingsupport op de verkooppunten. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Troisdorf. Daarnaast heeft de Strax Group vestigingen in twaalf Europese landen alsook in de VS en Hong Kong. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Oldenzaal. 

Ga naar de website
Strax

Strax

Swissport

Swissport Belgium maakt deel uit van Swissport International Ltd. Deze groep verzorgt afhandelingsdiensten voor ruim 118 miljoen passagiers, verwerkt 3,5 miljoen ton cargo per jaar en bedient zo ruim 650 klanten in de luchtvaartsector. Met haar personeelsbestand van circa 40.000 mensen is Swissport International Ltd. actief op 180 luchthavens en dit in 37 landen verspreid over vijf continenten.

Ga naar de website
Swissport

Swissport

Veeam

Veeam® maakt de ‘Always-On-BusinessTM’ mogelijk door het leveren van oplossingen die ‘Availability for the Modern Data Center™’ bieden en recovery time and point objectives (RTPO™) van minder dan vijftien minuten realiseren voor alle applicaties en data. Veeam kent de uitdagingen die gepaard gaan met het draaiende houden van een bedrijf en biedt daarvoor oplossingen die zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht bieden.

Ga naar de website
Veeam

Veeam

quote

No-nonsense and result driven communications

Ryanair     Getuigenissen van andere klanten